Tul:n Nyrkkeilyn junioriturnaus 8.-9.2.2020 Lahti

• 13.2.2020

Wahnay Chi turnausvoittoon Lahdessa.
Lahden Kaleva järjesti TUL:n Nyrkkeilyn junioriturnauksen Lahdessa.
Parhaiten Hämeenlinnan Kisan junioreista menestyi Wahnay Chi joka B-junioreiden sarjan 54 kg loppuottelussa kohtasi Porvoon Nyrkkeilyseuran Ivan Zuravelin. Wahnay hallitsi ottelutapahtumia alusta alkaen nopeudellaan ja hyvällä liikkumisellaan kaikki kolme erää ja ottelu päättyi tuomariston yksimielisellä päätöksellä 5 – 0 Wahnay Chin voittoon.
Lähellä turnausvoittoa oli myös Pahelso Chi joka A-junioreiden sarjassa 64kg lauantain välierissä voitti diskauksella Turun Urheiluliiton Jere Niemeläisen joka diskattiin vastustajaa niskanlyömisestä ottelun toisessa erässä. Loppuottelussa Pahelso Chi kohtasi Tapanilan Erän Hannes Tolosen. Ottelu oli tasainen ja kolmannen erän jälkeen odoteltiin lopputulosta mikä oli hajaäänituomio 4 – 1 Hannes Tolosen eduksi ja kisalaisen tyytyminen hopeatilaan
Aleksanteri Yläkoski kohtasi B-junioreiden sarjassa 52 kg sarjassa kokeneen Richard Grönforsin, EM-kisaedustajan ja suomen mestarin, Aksu otteli tosi sisukkaasti mutta kokeneempi vastustaja vei voiton yksimielisellä tuomari-päätöksellä 5 – 0.
Handre Chin kohtaloksi tuli myös kärsiä pistetappio yksimielisellä tuomaripäätöksellä
5 – 0 vastustajalleen Porvoon Nyrkkeilyseuran Matias Looritsille C-nuorten sarjassa 48 kg Handre otteli yritteliäästi ja alotteita tehden mutta se tällä riittänyt ulottuvamman ja kokeneemman vastustajan voittamiseen.
Täytyy olla tyytyväinen poikien tekemiseen huomioon ottaen että pojat ovat harrastaneet nyrkkeilyä alle kaksi vuotta ja vähäisellä ottelukokemuksella pystyvät tällaisessa turnauksessa huomattavasti kokeneempien vastustajien kanssa tasapäiseen ottelemiseen ja voittamaankin totesi poikien valmentaja Antero Kainulainen.

«« Edellinen sivu